Selecteer een pagina

Keuring met Thermografie

Veiligheid en Efficiëntie voor uw Elektrische Installaties

Zorg voor maximale veiligheid en efficiëntie in uw bedrijfsvoering met onze NEN 3140 keuring, aangevuld met geavanceerde thermografie. Deze keuring voldoet aan de eisen van de overheid (Arbowet) en verzekeraars, en helpt u mogelijke problemen vroegtijdig te detecteren en te voorkomen.

Wat is NEN 3140 Keuring met Thermografie?

Onze NEN 3140 keuring is een periodieke inspectie van uw bestaande elektrische installaties. Door thermografie toe te voegen, kunnen we warmtepatronen opsporen die wijzen op verborgen problemen zoals oververhitting of losse verbindingen. Deze innovatieve techniek verhoogt de nauwkeurigheid van de inspectie, waardoor potentiële risico’s sneller en effectiever worden geïdentificeerd.

Voordelen

– **Voorkom incidenten**: Detecteer en corrigeer problemen voordat ze leiden tot brand, letsel of productie-uitval.
– **Verhoog efficiëntie**: Identificeer warmtegerelateerde problemen die energieverliezen veroorzaken.
– **Voldoe aan wettelijke eisen**: Garandeer een veilige werkomgeving en voldoe aan de zorgplicht voor uw werknemers en derden.

Waarom kiezen voor onze keuring?

– **Deskundigheid en ervaring**: Onze inspecteurs zijn hoog opgeleid en ervaren in zowel NEN 3140 keuringen als thermografie.

– **Uitgebreide rapportage**: U ontvangt een gedetailleerd rapport met bevindingen en aanbevelingen.

Neem Vandaag Nog Contact met Ons Op!

Zorg voor een veilige werkomgeving en betrouwbare bedrijfsvoering met onze NEN 3140 keuring. Bel ons nu op [telefoonnummer] of stuur een e-mail naar [e-mailadres] om een afspraak te maken. Uw veiligheid is onze prioriteit!